Totul despre Bucuresti UnderGround Mafia.

In jos

Totul despre Bucuresti UnderGround Mafia. Empty Totul despre Bucuresti UnderGround Mafia.

Mesaj Scris de keviN. la data de Mier Aug 10, 2011 3:26 am

Istoria Bucuresti UnderGround Mafia.


Partea 1

"Facem o trupă împreună?..." Niciunul dintre noi nu a realizat că rostirea acestei întrebări va trasa liniile vietilor noastre şi va contura o mare parte din oamenii care suntem astăzi. Acum, la peste 15 de ani de când am început, povestea trupei B.U.G. Mafia pare ireală şi dacă nu ar exista piesele, clipurile, concertele, articolele din presă, aparitiile TV şi nu în ultimul rând voi, fanii trupei şi ai muzicii B.U.G. Mafia, ar fi foarte probabil ca cineva care ar auzi pentru prima dată acest nume şi ce stă în spatele lui să creadă că e vorba despre ceva ieşit din imaginatia bogată a unui scenarist. Deşi expresii şi cuvinte ca "regii hip-hop-ului românesc", "seniorii" sau "fenomenul" au fost alăturate de multe ori numelui B.U.G. Mafia, tot ce am vrut noi să facem a fost să punem pe ritmuri hip-hop versuri care să exprime sentimentele, gândurile şi experientele noastre şi ale celor ce au trăit şi trăiesc la fel ca noi şi să reuşim să facem bani din asta.

Încă din zilele în care aşteptam ore întregi în fata radioului Uniplus şi lipeam afişe pe zidurile Bucureştiului am crezut că avem ceva de spus în muzica românească, chiar dacă atunci uşile erau mult, mult mai putine şi mai greu de deschis. După mai multe încercări destul de nereuşite ale fiecăruia dintre noi, în primăvara anului 1994 am înregistrat prima piesă în studioul de productie al Uniplus. Dia (Octavian Diaconescu) ca inginer de sunet, la bas Florin Cojocaru, componentul trupei Class cunoscut fanilor B.U.G. Mafia ca DJ Senator sau Sensei, noi, un magnetofon cu 8 canale, un computer care "rula" Cool Edit şi o sticlă de vodcă, acestea au fost ingredientele care ne-au făcut să plecăm dimineata, după o noapte foarte lungă, obositi, ametiti, dar foarte fericiti: aveam în buzunar o casetă pe care era imprimată "Straight Outta Da Hell". într-o mică măsură putem spune că suntem şi noi, la fel ca şi alti oameni încă prezenti în media din România ca Mircea Radu şi Andi Moisescu, un "produs" al Uniplus Radio.

După vara ce a urmat debutului nostru din aprilie 1994 de la Uniplus, am început să lucrăm la piese pentru un prim album şi am reuşit să avem şi o primă aparitie live în Club A din Bucureşti, în cadrul unui concert organizat de DJ Sleek. Fără scenă, cu publicul la un metru în fata noastră, acel concert a fost o experientă pe care am repetat-o după 11 ani la Cluj când, în mijlocul unui cerc format de maxim 20 de fani fanatici B.U.G. Mafia care ştiau mai bine decât noi versurile pieselor, am sustinut unul dintre cele mai memorabile concerte ale noastre. Hip-hop pur.

Sunt multe motive pentru care B.U.G. Mafia există în formula pe care o ştiti voi astăzi, dar primul pe listă a fost "Thuggish Ruggish Bone". Piesa care i-a făcut celebrii pe Bone Thugs era preferata din acea perioadă a fiecăruia dintre noi trei şi ne-a făcut să întelegem de la prima întâlnire Black Underground - Demonii că ne potrivim foarte bine din punctul de vedere al gusturilor muzicale. Câteva luni mai târziu, la câteva zile după al doilea concert din seria Rap Attack, când eram deja hotărâti să facem acest pas, am ales pe stradă numele B.U.G. Mafia, între Piata Universitătii şi Piata Unirii. "Ne trebuie ceva de impact, un cuvânt pe care să îl ştie toată lumea..."

"Mafia" a fost o nebunie de album. Primul proiect gangsta rap din România, în ciuda distributiei inexistente, s-a propagat din Bucureşti către marile oraşe ale tării prin "sharing". E adevărat că întelesul cuvântului era cu totul altul atunci, însă înregistrarea de casete de la o persoană la alta a fost ceea ce a început să creeze zvonuri legate de noi şi de muzica noastră. Un aspect mai putin cunoscut care ne-a ajutat foarte mult a fost impresia pe care albumul a făcut-o în rândul fanilor de muzică rock, mult mai numeroşi decât ascultătorii de hip-hop la mijlocul anilor '90, în cercurile cărora se vorbea despre "nişte rapperi din Bucureşti mai agresivi decât toate trupele româneşti de rock la un loc".

Dacă "Mafia" a fost un album care a atras interes pentru B.U.G. Mafia din partea ascultătorilor de hip-hop şi rock, "înc-o Zi, înc-o Poveste" cu single-ul "Pantelimonu' Petrece" a fost solutia perfectă pentru a ajunge în atentia marelui public. Cu toate că se spune că norocul ti-l faci singur, am avut mult noroc de-a lungul timpului şi vara anului 1996 a fost una din acele coincidente norocoase. Alin Braşov, un tânăr avocat american de origine română şi unul din cei patru asociati în Cat Music/Media Services din acea perioadă, a ascultat primul nostru album şi a venit în studioul lui Tino Furtuna pentru a ne cunoaşte şi a vedea cum merg înregistrările pentru cel de-al doilea. Având cunoştintă despre succesul imens al N.W.A. şi al muzicii hip-hop în general în Statele Unite, Alin, împreună cu fratele său, Emanuel Maxwell, i-au convins şi pe ceilalti parteneri, Dan Popi şi Sorin Golea, să acorde interes trupei B.U.G. Mafia şi să ne propună semnarea unui contract pentru 3 albume. Distributia suferea şi în cazul Cat Music, însă marele avantaj a fost faptul că ei colaborau cu câteva zeci de radiouri din tară pentru realizarea Romanian Top 100, iar asta a permis piesei "Pantelimonu' Petrece" să ajungă la acele posturi radio tocmai după votarea Legii Dreptului de Autor, care impunea un minim de difuzare a muzicii româneşti pe radiourile din tară. Astfel am ajuns să fim difuzati din oră în oră, acest lucru datorându-se şi faptului că "Pantelimonu' Petrece" era prima piesă românească "modernă" care ajungea la acele posturi radio.

"Născut şi Crescut în Pantelimon" şi "Până Când Moartea Ne Va Despărti", piesele alese pentru a promova al treilea album, au dovedit publicului român că nu eram doar o trupă de moment şi că în cazul nostru chiar exista un potential serios. Succesul pe care îl aveam şi în concertele ce începuseră să apară în tară făcea ca numele trupei să se răspândească şi mai rapid. Ca şi cum ar fi fost ceva aranjat de noi, la începutul anului 1997 a intervenit al doilea moment norocos din activitatea noastră: retinerea trupei B.U.G. Mafia pentru o noapte sub acuzatia de ultraj contra bunelor moravuri. Lipsa de inspiratie de care politia din Severin a dat dovadă în 7 februarie 1997 nu a făcut altceva decât să atragă asupra noastră interesul presei din toată tara şi, prin ziarele de mare tiraj, incidentul ne-a adus şi sustinerea tinerilor care vedeau în noi reprezentantii generatiei lor.

"Născut şi Crescut în Pantelimon" a fost important şi din alt punct de vedere pentru noi pentru că atunci am început colaborarea cu Eddy Schneider, producătorul muzical cu care aveam să colaborăm pentru următoarele două albume şi trei maxi-single-uri ale trupei. Astfel, "Hoteluri" şi "IV: Deasupra Tuturor" au beneficiat de un sound mult mai apropiat de ce ne doream noi să facem. Deşi nu a fost difuzat la fel de mult ca albumul anterior, "IV: Deasupra Tuturor" a avut un mare succes comercial şi a adus două noutăti pentru noi: primul maxi-single din istoria trupei, care de altfel a fost şi primul maxi-single editat în România după 1990 şi primul album editat pe CD.

Noi considerăm piesa "Pentru '98" un semi-esec datorită faptului că nu a fost difuzată de radiouri la nivelul aşteptărilor noastre şi datorită clipului realizat pentru piesa de Atomic TV, clip ce nu a fost acceptat de noi pentru că era o prostie făcută în grabă cu un concept de doi lei. A fost prima şi ultima oară când nu ne-am implicat foarte mult în realizarea unui clip B.U.G. Mafia. Am avut însă inspiratia de a include ca B-side pe acest maxi-single o altă piesă de pe albumul ce urma să fie lansat în acel an, iar "N-ai Fost Acolo" a devenit una din piesele ce au încins străzile în acea vară, prefatând ceea ce avea să se întâmple odată cu lansarea albumului "De Cartier".


Ultima editare efectuata de catre keviN. in Mier Aug 10, 2011 3:27 am, editata de 1 ori

keviN.
Membru

Mesaje : 6
Reputatie : 0
Data de inscriere : 10/08/2011

Sus In jos

Totul despre Bucuresti UnderGround Mafia. Empty Re: Totul despre Bucuresti UnderGround Mafia.

Mesaj Scris de keviN. la data de Mier Aug 10, 2011 3:27 am

Partea 2

20 septembrie 1998. "De Cartier", la fel ca şi albumul de debut, a fost lansat cu ocazia zilei de naştere a lui Caddillac. ştiam din vară "ce am făcut", iar reactia ce a urmat a fost tot ce am aşteptat şi chiar mai mult. Vânzările albumului creşteau de la o zi la alta datorită impactului pe care majoritatea pieselor l-au avut la public. Practic, noi consideram că am "încadrat tinta" cu "Născut şi Crescut în Pantelimon" şi "IV: Deasupra Tuturor", iar "De cartier" a fost lovitura decisivă, albumul fiind o combinatie între melodicitatea şi simplitatea primului şi sound-ul hip-hop pe care l-a avut cel de-al doilea. Norocul ne-a surâs şi de data aceasta cu ocazia Premiilor Ballantines, unde, după anuntarea piesei câştigătoare la categoria "Piesa Anului", am simtit peretii Sălii Polivalente zguduindu-se din cauza publicului prezent în sală care tipa "Mafia" şi bătea din picioare. Mass-media ne-a acordat încă o dată atentie pentru ceea ce au considerat ei ca fiind o nedreptate. în acelaşi timp, am fost singurii artişti care i-au felicitat pe cei de la Holograf la întoarcerea lor de pe scenă. Pentru că meritau. Pentru că au făcut şi fac muzică de calitate, pentru longevitatea şi profesionalismul lor şi, nu în ultimul rând, pentru ajutorul pe care Tino Furtuna ni l-a acordat în anii noştri de început.

Tot la Premiile Ballantines a avut loc o altă "premieră": Loredana & B.U.G. Mafia - Lumea E A Mea, o colaborare considerată de foarte multi a fi cea mai reuşită din istoria modernă a muzicii româneşti şi primul videoclip românesc ce se apropia cât de cât de ceea ce ar fi trebuit să însemne un videoclip. Deşi initial am fost reticenti în legătură cu propunerea de a colabora, faptul că piesa s-a făcut pe un instrumental compus de noi şi pe idea noastră de text ne-a făcut să acceptăm, iar rezultatul a ieşit pe măsura aşteptărilor şi a creat, odată cu succesul înregistrat de albumul "De Cartier", ceea ce presa a numit "fenomenul B.U.G. Mafia". Expresiile de acest gen s-au întetit când, după succesul de casă al concertului pe care l-am sustinut la Sala Polivalentă în martie '99, am fost invitati şi discutati într-o editie a emisiunii "Audientă Natională" realizată de Mihai Tatulici în care s-a vorbit mult fără a se spune ceva concret, dar expunerea ne-a prins foarte bine.

Maxi-single-ul ce a urmat a fost, la fel ca şi "IV: Deasupra Tuturor", un proiect cu un sound mai clasic şi chiar dacă "România" nu a înregistrat succes pe radio şi nici nu a avut un clip care să îl promoveze, a fost un proiect foarte apreciat de fanii B.U.G. Mafia şi a înregistrat vânzări considerabile. Atunci am fost etichetati ca fiind "nationalişti" şi cu toate că ne plăcea şi ne place tara noastră, însă asta nu a însemnat că din ochii noştri sau din descrierea pe care piesa o făcea "României noastre" lipseau părtile urâte ale ei. Deseori am fost "interpretati" după nevoile celor ce ne luau interviuri şi ale publicatiilor care îi plăteau pe aceştia.

"De Cartier" a atras, pe lângă aprecierea şi respectul publicului, foarte multe articole şi comentarii rău intentionate la adresa noastră, unele din ele fiind chiar minciuni de cea mai joasă spetă. Din această stare de fapt s-a născut "După Blocuri", cel mai "întunecat", dar şi cel mai complex album al nostru. Am pus pe "După Blocuri" cele mai ciudate idei care ne-au venit în perioada aceea şi asta a surprins destul de mult partea de public care începuse să asculte muzica noastră începând cu "De Cartier". Din această cauză am întalnit multi fani care au înteles ce am intentionat noi cu albumul "După Blocuri" la 2 sau 3 ani de la aparitia lui pe piată. De asemenea, videoclipul filmat pentru piesa ce a dat numele albumului a fost considerat de cei mai multi fani ca fiind cel mai violent clip B.U.G. Mafia şi a avut un succes foarte mare la public pentru că a adus un suflu nou în muzica românească. Un eveniment foarte special pentru noi din perioada imediat următoare lansării albumului a fost concertul de la penitenciarul Rahova. Cuvintele nu au cum să descrie ce am simtit atunci.

Probabil cel mai subestimat album al nostru a fost şi este "întotdeauna Pentru Totdeauna". Da, a avut doar 9 piese, dar un calcul foarte simplu poate arăta că, împreună cu cele două maxi-single-uri extrase de pe el, este de departe cel mai bine vândut album B.U.G. Mafia. Clipurile realizate pentru promovarea proiectului au avut la momentul aparitiei lor şi chiar mult timp după aceea un impact puternic asupra publicului şi a industriei muzicale româneşti. "Un 2 şi Trei De 0" a fost o uşurare pentru noi deoarece atât pentru "Lumea E A Mea", cât şi pentru "După Blocuri" a trebuit să filmăm destul de mult în zăpadă şi în frig şi ne doream să facem ceva "de vară". Am sfârşit bineinteles prin a suferi şi atunci, pentru că la cadrele care s-au filmat în The Office s-a folosit un fum negru şi înecăcios, astfel încât la plecarea din locatie aveam cu totii nările negre ca şi cum am fi prizat cărbuni. Videoclipul realizat pentru "Poezie de Stradă (Remix)" a fost singurul din activitatea noastră în cazul căruia am întrerupt filmările cu scandal şi am plecat, asta deoarece după 20 de ore de filmare eram în situatia de a schimba scenariul pe loc şi de a improviza, ceea ce nu era o optiune pentru noi. Am insistat să se caute altă locatie pentru "masa rotundă" din clip pentru că cei de la Camera de Comert nu ne-ar fi dat voie să fumăm în timpul filmării în sala de conferinte şi, să fim seriosi, "ce mafiot nu fumează un trabuc la o întâlnire cu alti mafioti?..." Până la urmă ne-a dat dreptate şi Petre Năstase, regizorul clipului, pentru că a venit a doua zi cu locatia aceea care făcea contrast cu exteriorul Camerei de Comert şi care a definit acel clip.

Am fost onorati în toti aceşti ani de aprecierea şi respectul multor personalităti ale vietii publice din tara noastră. Cea mai cunoscută şi mediatizată este relatia de prietenie şi respect reciproc care s-a dezvoltat între noi şi Leonard Doroftei. Eram foarte mândri că unul din cei mai mari campioni ai României a ales piesa "România" ca fundal sonor de "motivare" pentru intrările sale în ring cu ocazia meciurilor pe care le-a sustinut începând cu 1999 pentru că l-am admirat încă de când boxa la amatori şi i-am trimis chiar noi CD-ul pe care l-a folosit. Ne-am gândit destul de devreme în 2001 să invităm câtiva sportivi care să se asemene ca spirit cu ceea ce reprezintă B.U.G. Mafia pentru clipul piesei "Cine E Cu Noi". Am reuşit să punem pe listă două nume: Leonard Doroftei şi Marius Lăcătuş. Invitatia de a apărea în clipul nostru i-am făcut-o Moşului cu câteva luni înainte ca el să câştige titlul mondial pentru că noi îl vroiam pe Leonard Doroftei în clip, nu neaparat un campion mondial. Faptul că în clip apare un campion mondial la box cu centura lui a fost un cadou care ne-a fost făcut de Leonard Doroftei câştigând între timp titlul, deci putem spune că şi acest moment poate fi introdus la categoria "coincidente pozitive". De asemenea, prezenta lui Marius Lăcătuş la filmări ne-a bucurat foarte mult pentru că nouă ni s-a părut de când am început să facem muzică rap că atitudinea lui se potrivea foarte mult cu a noastră, fapt care s-a simtit şi în câteva din textele trupei. Cu aceste două mari nume ale sportului românesc a început campania de promovare a compilatiei "B.U.G. Mafia prezintă CASA", iar clipul rezultat din colaborarea cu cei doi este şi astăzi unul din cele mai apreciate din "repertoriul" nostru. "B.U.G. Mafia prezintă CASA" a avut şi ea un traseu asemănător cu clipul, având un mare impact la public şi fiind foarte apreciată şi de către posturile de radio din tară şi de cluburi.

keviN.
Membru

Mesaje : 6
Reputatie : 0
Data de inscriere : 10/08/2011

Sus In jos

Totul despre Bucuresti UnderGround Mafia. Empty Re: Totul despre Bucuresti UnderGround Mafia.

Mesaj Scris de keviN. la data de Mier Aug 10, 2011 3:28 am

Partea 3

A urmat o pauză mai lungă până la aparitia albumului următor pentru că am încercat să experimentăm mai mult cu ideile pieselor şi pe multe din instrumentalele ce se aud pe varianta finală a acestui album am înregistrat cel putin două idei de piese şi text. Spre exemplu, textul piesei "Româneşte" descria o ceartă verbală destul de agresivă între un baiat şi o fată şi instrumentalul suna destul de diferit fată de varianta finală, pentru ca ulterior textul să ajungă în forma în care se regăseşte pe album. Calitatea sunetului şi surpriza pe care a creat-o "Româneşte" au dat rezultate şi au facut şi din "Băietii buni" un succes discografic marca B.U.G. Mafia, acesta fiind considerat unul din cele mai bune albume ale anului 2004 pe piata muzicală din România. Modul în care am abordat subiectul "politică" pe piesa "Româneşte" şi pe clipul ce s-a filmat pentru ea a atras din nou o avalanşă de aprecieri la adresa noastră şi, aşa cum probabil era de aşteptat, tot felul de propuneri venite din partea întregului spectru politic pentru a colabora în cadrul campaniei pentru alegerile programate la sfârşitul acelui an. Acestea nu ne-au interesat pentru că ne pregăteam de lucruri mai serioase, adică să începem lucrul la albumul aniversar al trupei, "Viata Noastră" şi vroiam să păstrăm intactă credibilitatea atât de greu dobândită a trupei. "O Lume Nebună, Nebună De Tot" a fost al doilea clip filmat pentru a promova albumul, iar productia de care acesta a beneficiat a fost una din cele mai complexe întâlnite până în acel moment la clipurile româneşti. Ca de obicei, am fost probabil una din putinele trupe care au pus la bătaie sume mai importante pentru a face clipuri de calitate.

La putin timp însă după începerea productiei pentru "Viata Noastră Vol. 1" a venit din partea ProTV o "propunere pe care n-o puteam refuza". Provocarea de a compune şi produce genericul serialului "Băieti Buni" a fost ceva nou pentru noi, însă rezultatul este una din cele mai importante piese ale noastre şi a devenit una din cele mai difuzate piese ale anului 2005 atât pe radio, cât şi pe TV. Filmările pentru clipul piesei "Străzile" s-au întins pe parcursul a trei nopti şi au avut loc în centrul Bucureştiului, fiind "conduse" tot de către Andreea Păduraru şi Tudor Lucaciu, acelaşi tandem care ne-a pus în practică ideile pentru "Româneşte" şi "O Lume Nebună, Nebună De Tot", iar îmbinarea acestor cadre cu imagini din serialul "Băieti Buni" a fost o altă premieră pentru noi. "Străzile" este cel mai bine vândut maxi-single din discografia B.U.G. Mafia şi pentru că B-side-ul "Hai Cu Mine" a avut la rândul său un mare succes în cluburile din România.

"Viata Noastră", albumul aniversar despre care am vorbit foarte mult încă din anul 2000, s-a dovedit a fi cea mai grea încercare prin care am trecut de când am început. A fost ca şi cum am fi fost o familie cu 30 de copii care vrea să-i facă pe toti doctori. Productia celor două volume a durat 5 ani, însă produsul final este la înăltimea aşteptărilor noastre şi suntem foarte multumiti că am reuşit să îl facem, pentru că el a fost făcut în primul rând pentru noi, pentru ca B.U.G. Mafia să aibă o "carte de vizită" care să reprezinte la înăltime prima perioadă a activitătii noastre de studio. Faptul că în cazul volumului 2 am avut ocazia să lucrăm în cel mai performant studio al momentului din România ne-a permis să experimentăm foarte mult din punct de vedere tehnic şi a fost o plăcere să folosim toate noile aparate şi butoane apărute în peisaj, adică să producem muzică la nivelul la care am visat încă de la primul album. Piesele şi clipurile ce au promovat aceste două volume nu mai au nevoie de nicio prezentare. Dacă "Viata Noastră" şi "Cu Tălpile Arse" sunt două piese noi care abordează două subiecte complet diferite şi care au schimbat anumite perceptii legate de noi şi de muzica noastră, filmările pentru "Pantelimonu' Petrece" şi pentru "în Anii Ce Au Trecut" au fost o adevărată plăcere pentru că am reuşit să punem imagini pe două din cele mai reprezentative piese B.U.G. Mafia. "în Anii Ce Au Trecut" e un clip pe care îl aşteptam de cel putin 5 ani pentru că este şi primul nostru clip filmat în concert şi nu am vrut să facem niciun compromis din acest punct de vedere. Rezultatul final credem că argumentează foarte bine această decizie.

În 2010, odată cu "Supranatural" şi "Bag Pula-n Lume şi V-o Fac Cadou", am început să punctăm directia în care vom merge în viitor, dar cea mai importantă realizare a noastră din acestă primă jumătate a anului este fără îndoială site-ul oficial al trupei, un proiect aşteptat de cea mai mare parte dintre voi de prea mult timp. Sperăm că ce veti descoperi acum şi în viitor pe http://www.bugmafiaoficial.ro să vă placă şi să vă facă să spuneti că aşteptarea a meritat.

keviN.
Membru

Mesaje : 6
Reputatie : 0
Data de inscriere : 10/08/2011

Sus In jos

Totul despre Bucuresti UnderGround Mafia. Empty Re: Totul despre Bucuresti UnderGround Mafia.

Mesaj Scris de keviN. la data de Mier Aug 10, 2011 3:29 am

Discografia Bucuresti UnderGround Mafia.


Partea 1

Viata noastra vol. 1&2 (deluxe edition)
Label: Casa Productions / Cat Music / Media Services
Aparitie: 11 septembrie 2009
Tracklist:
01.
Viata noastra feat. Adriana Vlad 3:59
02.
N-ai fost acolo 4:46
03.
Capu' sus feat. Adriana Vlad 4:41
04.
Gherila PTM feat. Villy 4:33
05.
Poezie de strada (remix) 4:37
06.
Fata-n fata 4:26
07.
Intre noapte si zi feat. Adriana Vlad 4:07
08.
Romaneste 4:06
09.
Un 2 si trei de 0 feat. Villy 4:37
10.
Pana cand moartea ne va desparti feat. Adriana Vlad 5:37
11.
Anturaju' 5:00
12.
De cartier feat. Adriana Vlad 4:48
13.
Jucator adevarat feat. Villy 5:15
14.
Limbaj de cartier feat. Cheloo 5:58
15.
Pantelimonu' petrece feat. Adriana Vlad 4:02
16.
Cu talpile arse feat. Jasmine 4:17
17.
Zi de zi feat. Villy 5:29
18.
Romania 4:28
19.
Hoteluri feat. Mario 3:39
20.
Hai sa fim HIGH feat. Jasmine 4:07
21.
Dupa blocuri 4:32
22.
Nimic mai presus 4:07
23.
Cine e cu noi feat. Jasmine 4:07
24.
O lume nebuna, nebuna de tot feat. Villy 4:56
25.
La vorbitor 3:45
26.
Nascut si crescut in Pantelimon 3:43
27.
Poveste fara sfarsit feat. Jasmine 5:44
28.
Strazile feat. Mario 4:11
29.
Cat a trait feat. Villy 3:28
30.
In anii ce au trecut 5:22
31.
Dupa blocuri VIDEO
32.
Un 2 si trei de 0 VIDEO
33.
Poezie de strada VIDEO
34.
Cine e cu noi VIDEO
35.
Romaneste VIDEO
36.
O lume nebuna, nebuna de tot VIDEO
37.
Strazile VIDEO
38.
Viata noastra VIDEO
39.
Pantelimonu' petrece VIDEO
40.
Cu talpile arse VIDEO

-------------------------------------

Viata noastra vol. 2
Label: Casa Productions / Cat Music / Media Services
Aparitie: 11 august 2009
Tracklist:
01.
Cu talpile arse feat. Jasmine 4:17
02.
Zi de zi feat. Villy 5:29
03.
Romania 4:28
04.
Hoteluri feat. Mario 3:39
05.
Hai sa fim HIGH feat. Jasmine 4:07
06.
Dupa blocuri 4:32
07.
Nimic mai presus 4:07
08.
Cine e cu noi 4:07
09.
O lume nebuna, nebuna de tot feat. Villy 4:56
10.
La vorbitor 3:45
11.
Nascut si crescut in Pantelimon 3:43
12.
Poveste fara sfarsit feat. Jasmine 5:44
13.
Strazile feat. Mario 4:11
14.
Cat a trait feat. Villy 3:28
15.
In anii ce au trecut 5:22

---------------------------------
Viata noastra vol. 1
Label: Casa Productions / Cat Music / Media Services
Aparitie: 02 februarie 2006
Tracklist:
01.
Viata noastra feat. Adriana Vlad 3:59
02.
N-ai fost acolo 4:46
03.
Capu' sus feat. Adriana Vlad 4:41
04.
Gherila PTM feat. Villy 4:33
05.
Poezie de strada (remix) 4:37
06.
Fata-n fata 4:26
07.
Intre noapte si zi feat. Adriana Vlad 4:07
08.
Romaneste 4:06
09.
Un 2 si trei de 0 feat. Villy 4:37
10.
Pana cand moartea ne va desparti feat. Adriana Vlad 5:37
11.
Anturaju' 5:00
12.
De cartier feat. Adriana Vlad 4:48
13.
Jucator adevarat feat. Villy 5:15
14.
Limbaj de cartier feat. Cheloo 5:58
15.
Pantelimonu' petrece feat. Adriana Vlad 4:02

------------------------------------
trazile (maxi-single)
Label: Casa Productions / Cat Music / Media Services
Aparitie: 12 mai 2005
Tracklist:
01.
Strazile feat. Mario 4:05
02.
Strazile feat. Mario (instrumental) 5:09
03.
Strazile feat. Mario (remix) 5:09
04.
Strazile feat. Mario (remix) (instrumental) 5:09
05.
Hai cu mine feat. Queen Bee 4:23
06.
Hai cu mine feat. Queen Bee (instrumental) 4:23
07.
Limbaj de cartier feat. Cheloo (bonus track) 5:58
08.
Nascut si crescut in Pantelimon (bonus track) 3:49

----------------------------------------
Baietii buni
Label: Casa Productions / Cat Music / Media Services
Aparitie: 07 decembrie 2003
Tracklist:
01.
Intro 1:14
02.
Sa sara-n aer 3:52
03.
Flocea din Socului (cu Flocea) 0:23
04.
In anii ce au trecut 5:22
05.
Gherila PTM (cu Villy) 4:32
06.
Discutie pe dig (cu Primo) 0:46
07.
Iarba si alcool (cu XXL & 10 Grei, Mahsat, Luchian si Primo) 4:58
08.
BestOne mea... (cu Brasco) 3:30
09.
Muzica de noapte (cu M&G) 6:24
10.
O lume nebuna, nebuna de tot (cu Villy) 4:19
11.
La noroc 0:47
12.
Romaneste 4:18
13.
Garda (cu Mari) 3:40
14.
Exces pervers (cu XXL & 10 Grei si Villy) 4:53
15.
In oglinda (cu Primo) 1:14
16.
Drumu' spre parnaie 5:08
17.
Swamp 2:25
18.
40 kmh (cu Mario) 4:13
19.
Cine are cu noi 0:49
20.
Fata-n fata 2 4:26
21.
Prin cartieru' minunat 3:32
22.
Outro 1:36

----------------------------------
B.U.G. Mafia prezinta CASA
Label: Casa Productions / Cat Music / Media Services
Aparitie: 20 februarie 2002
Tracklist:
01.
Intro 1:32
02.
E vorba de bani (remix) XXL & 10 grei 4:28
03.
O alta zi Villy 3:56
04.
Toti borfasi B.U.G. Mafia 5:16
05.
In casa (interludiu) Co-G 1:15
06.
Adevarul costa scump Anturaj 4:42
07.
Zi-mi de unde esti M&G 4:26
08.
Cine e cu noi B.U.G. Mafia cu Nico 4:17
09.
Ingeri pierduti Caddy cu Grasul XXL si Mario 5:03
10.
Prietena ta Villy cu Paco 10 Grei 3:17
11.
La furat (toata viata mea) Luchian 3:35
12.
O vorba de pe strada Mahsat cu XXL & 10 Grei si Villy 4:33
13.
Outro 3:25

--------------------------------
Poezie de strada (maxi-single)
Label: Cat Music / Media Services
Aparitie: 08 iunie 2001
Tracklist:
01.
Poezie de strada 4:40
02.
Poezie de strada (remix) 4:28
03.
E chiar asa, frate 4:15
04.
Poezie de strada (remix) radio edit 4:28
05.
Poezie de strada (remix) instrumental 4:28
06.
E chiar asa, frate radio edit 3:33
------------------------------------

keviN.
Membru

Mesaje : 6
Reputatie : 0
Data de inscriere : 10/08/2011

Sus In jos

Totul despre Bucuresti UnderGround Mafia. Empty Re: Totul despre Bucuresti UnderGround Mafia.

Mesaj Scris de keviN. la data de Mier Aug 10, 2011 3:30 am

Partea 2

Intotdeauna pentru totdeauna
Label: Cat Music / Media Services
Aparitie: 17 octombrie 2000
Tracklist:
01.
Runda a 7-a (intro) 2:09
02.
3 Baieti 4:50
03.
Fara bani feat. M&G 3:52
04.
Cuvinte grele feat. Puya, Luchian, Maximilian, Pacha Man & Villy 5:45
05.
Intre noapte si zi feat. Moni-K 4:02
06.
Sus in fum (interludiu) 2:33
07.
Zi de zi feat. Villy 4:57
08.
Estu' salbatic 4:09
09.
Fete suspecte feat. Catalina 3:58
10.
Un 2 si trei de 0 feat. Villy 5:02
11.
Poezie de strada 4:37
-------------------------
Un 2 si trei de 0 (maxi-single)
Label: Cat Music / Media Services
Aparitie: 17 mai 2000
Tracklist:
01.
Un 2 si trei de 0 feat. Villy 5:00
02.
Un 2 si trei de 0 (instrumental) 5:00
03.
Un 2 si trei de 0 (remix - clean version) 3:49
04.
Fata-n fata 3:59
05.
Un 2 si trei de 0 feat. Villy (clean version) 5:00
06.
Un 2 si trei de 0 (remix) 4:34
----------------------------
Dupa blocuri
Label: Cat Music / Media Services
Aparitie: 18 ianuarie 2000
Tracklist:
01.
Intro 1:58
02.
Cartieru' Pantelimon feat. Nico 4:37
03.
Interludiu (cu Teava) 0:34
04.
Tine-o tot asa 4:02
05.
...ramane asa (instrumental) 0:32
06.
La greu 4:26
07.
Capu' sus feat. Roxana 4:52
08.
Cat a trait feat. Puya 3:22
09.
Combinatii (cu Greu') 0:38
10.
Anturaju' 4:32
11.
Interludiu (cu Plesa) 0:22
12.
Unii sug p#*@ 4:18
13.
A fost odata-n cartiere feat. Luchian & Nico 4:37
14.
Progres (cu Catalin) 0:56
15.
Doua dube 2:38
16.
Mafia si M&G feat. M&G 4:42
17.
Mahoarca feat. Roxana 4:35
18.
Dupa blocuri 4:24
19.
Outro 1:34

-------------------------
Romania (maxi-single)
Label: Cat Music / Media Services
Aparitie: 04 iulie 1999
Tracklist:
01.
Romania 4:52
02.
Romania (instrumental) 4:51
03.
Romania (remix) 5:42
04.
Romania (radio edit) 4:51
05.
Reprezint strada 4:12
06.
Romania (remix instrumental) 5:41
----------------------------
De cartier
Label: Cat Music / Media Services
Aparitie: 20 septembrie 1998
Tracklist:
01.
Intro 2:10
02.
Ghici cine s'a'ntors 3:49
03.
Pentru '98 feat. July & Andreea 4:32
04.
Cind te lovesti de realitate 4:47
05.
Viata'i doar un drum spre moarte feat. Catalina 5:18
06.
Raid mafiot 2 3:07
07.
N'ai fost acolo 4:22
08.
Hai sa fim HIGH feat. Puya & Catalina 4:17
09.
Poveste fara sfarsit feat. Catalina 5:24
10.
Sange latin 3:52
11.
1, 2, 3 feat. Don Baxter & Gunja 3:27
12.
De cartier feat. Catalina 4:24
13.
La vorbitor 4:05
14.
Ai grija de smenaru' tau feat. Catalina 4:39
15.
Limbaj de cartier feat. Tenny-e & Puya 5:42
-----------------------------
Pentru '98 (maxi-single)
Label: Cat Music / Media Services
Aparitie: 19 aprilie 1998
Tracklist:
01.
Pentru '98 feat. July & Andreea 4:33
02.
Pentru '98 (remix) 4:27
03.
N'ai fost acolo (album version) 4:24
04.
Pentru '98 feat. July & Andreea (instrumental) 4:33
05.
Pentru '98 (remix) (instrumental) 4:27
06.
N'ai fost acolo (radio edit) 4:22
--------------------------
IV: Deasupra tuturor
Label: Cat Music / Media Services
Aparitie: 10 noiembrie 1997
Tracklist:
01.
Socului si capat 14 intro 1:18
02.
Inc-o data 3:49
03.
Respecta-ti dusmanu' 4:01
04.
Hoteluri feat. July 4:42
05.
Fa-o ca-n Pantelimon 0:52
06.
Jucator adevarat 3:51
07.
Ma doare-n p*#@ 0:54
08.
Delicvent la 15 ani 4:10
09.
Marijuana II feat. Puya & Raluca 4:17
10.
Show TV 3:11
11.
Nimic mai presus 4:53
12.
Baiat de coltu' strazii 4:19
13.
Pantelimon 100% 3:54
14.
Viata merge inainte 4:38
15.
9mm feat. Gunja 4:52
16.
Baietii sunt baieti si femeile sunt curve feat. Baxter 2:49
17.
Respect pentru cartier 4:22
18.
Vii sau morti 3:55
19.
Gigi Ultra Plus 0:32
---------------------------
Hoteluri (maxi-single)
Label: Cat Music / Media Services
Aparitie: 08 mai 1997
Tracklist:
01.
Hoteluri versiune radio 4:41
02.
Hoteluri versiune album 4:41
03.
Hoteluri instrumental 4:41
04.
Hoteluri remix ol' school 4:12
05.
Hoteluri instrumental remix 4:14
06.
Vii sau morti bonus track 3:55
----------------------------
Nascut si crescut in Pantelimon
Label: Cat Music / Media Services
Aparitie: 29 noiembrie 1996
Tracklist:
01.
Ne-am intors (intro) 1:55
02.
Am sa-ti zbor capatana 3:36
03.
Pe viata 4:42
04.
R.P.D. 3:22
05.
Pana cand moartea ne va desparti 4:33
06.
Gata de orice 4:00
07.
Nascut si crescut in Pantelimon 3:54
08.
Ceva pentru care merita sa mori 2:42
09.
Fara sentimente 4:36
10.
Sint eu un maniac? 3:36
11.
Lacrimi feat. July 4:38
12.
Ucigasi in serie 4:39
13.
Jaf armat 3:42
----------------------
Inc-o zi, inc-o poveste
Label: Cat Music / Media Services
Aparitie: 08 iunie 1996
Tracklist:
01.
Intro 0:44
02.
Inc-o zi, inc-o poveste 6:18
03.
Marijuana feat. Marijuana 1:56
04.
Pantelimonu' petrece feat. July 4:23
05.
Ruxy 2:25
06.
Psihopatu' remix 3:54
07.
Interviu cu un criminal 0:25
08.
Viata de borfas remix 4:34
09.
De la noi pentru voi 0:36
10.
Moarte pentru moarte 3:55
---------------------------
Mafia
Label: Amma Sound
Aparitie: 20 septembrie 1995
Tracklist:
01.
A fost odata... 1:13
02.
Copiii focului 4:40
03.
La doi metri in pamant 4:07
04.
Aaaah!... Ooooh!... 1:17
05.
Bairam de cartier feat. M&G 3:53
06.
Viata de borfas 5:31
07.
C.O.D. 3:45
08.
Psihopatu' 3:43
09.
B.U.G. Mafia 3:43
10.
Raid mafiot 3:30
11.
O noapte grea... 1:20
12.
Ucigasi 4:01
13.
Inc'o cruce'n cimitir feat. Marijuana 4:33
14.
Respect 4:45
15.
1 Numar, 2 numere, 3 numere... Gata!? 2:40

keviN.
Membru

Mesaje : 6
Reputatie : 0
Data de inscriere : 10/08/2011

Sus In jos

Totul despre Bucuresti UnderGround Mafia. Empty Re: Totul despre Bucuresti UnderGround Mafia.

Mesaj Scris de keviN. la data de Mier Aug 10, 2011 3:30 am

~~~ Sursa pt. toate informatiile a fost site-ul oficial Bucuresti UnderGround Mafia : www.bugMafia.ro ~~~

keviN.
Membru

Mesaje : 6
Reputatie : 0
Data de inscriere : 10/08/2011

Sus In jos

Totul despre Bucuresti UnderGround Mafia. Empty Re: Totul despre Bucuresti UnderGround Mafia.

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum